• Leo Messi a ales să nu participe la primul antrenament al lui Ronald Koeman la Barcelona.
  • Messi nu consideră că mai face parte din lotul echipei şi vrea să plece gratis.
  • Liga spaniolă a anunţat însă că cluburile interesate trebuie să plătească 700 de milioane de euro.

Leo Messi nu mai poate fi întors din drum de Barcelona. Argentinianul consideră că nu mai are contract cu clubul spaniol după ce a anunţat activarea clauzei. Însă lucrurile nu sunt atât de simple. Liga din Spania a anunţat într-un comunicat că Messi este în continuare sub contract cu Barcelona şi că acesta va înceta dacă va fi plătită suma de 700 de milioane de euro.

Miercuri va avea loc o întâlnire între tatăl lui Messi şi preşedintele Barcelonei, Bartomeu. Jorge Messi doreşte să înlesnească plecarea fiului său, mai ales că acesta s-a înţeles deja cu Manchester City pentru un contract uriaş. Messi va câştiga 750 de milioane de euro în următorii 5 ani dacă semnează cu echipa lui Guardiola. Primii 3 ani ar juca în Anglia, pentru ca în următorii 2 ani să evolueze pentru echipa din New York deţinută de şeici.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

”Situaţia este mult, mult mai rea pentru Barcelona decât era în urmă cu 6 zile. Lionel Messi este mai determinat să părăsească clubul şi să meargă în altă parte aşa cum a spus în acel fax deja celebru. Conducerea Barcelonei, în privat, acceptă acum faptul că orice vor face, orice vor spune, la un moment dat, Lionel Messi va pleca de la club”, a spus Gary Cotterill, jurnalist SKY SPORTS.