• Mike Cannon-Brookes a devenit primul proprietar australian din istoria NBA.
  • Cannon-Brookes este cofondatorul companiei tech Atlassian.
  • Australianul a cumpărat acțiuni la Utah Jazz, alături de Ryan Smith și Ryan Sweeney.

Mike Cannon-Brookes urmează să devină primul proprietar australian din NBA. Cofondatorul companiei software Atlassian a cumpărat o parte dintre acțiunile Utah Jazz, într-o tranzacție de 1.6 miliarde de dolari. Compania este evaluată la 50 de miliarde de dolari.

În vârstă de 41 de ani, miliardarul se află pe locul cinci în topul celor mai bogați oameni din Australia. El se alătură altor mari antreprenori tech, americanii Ryan Smith și Ryan Sweeney. Împreună vor s-o facă pe Utah campioană în NBA, pentru prima dată în istoria francizei.

Îi sfătuiește pe investitori să mizeze pe energia verde

Avântul pe care l-a luat sectorul IT în timpul pandemiei l-a propulsat puternic pe Cannon-Brookes. În 2021, noul proprietar al lui Utah Jazz îi sfătuiește pe investitori să mizeze pe energia verde.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

„În acest caz, ne uităm la cum putem crea locuri de muncă și cum putem face economia mai curată, în același timp. Asta va fi energia eoliană și solară, și acestea sunt energiile viitorului”, a declarat Mike Cannon-Brookes, cofondator Atlassian și proprietar Utah Jazz.