Mircea Lucescu, învins de Andrea Pirlo, fostul său elev de la Brescia, în Liga Campionilor. Man. United a produs surpriza la Paris

dinamo-kiev-juventus

Pentru fanii fotbalului a început fotbalul adevărat. Aseară a început sezonul de Champions League.

Mircea Lucescu spera să-l întâlnească, marți, pe Cristiano Ronaldo. Dinamo Kiev, echipa pregătită de antrenorul român, a jucat cu Juventus Torino. Din păcate pentru Lucescu, nu s-a întâmplat acest lucru, pentru că superstarul lusitan este în izolare, după ce a fost depistat cu COVID-19 în cantonamentul Portugaliei în Nations League, dar, chiar și așa, a fost un eveniment pentru „Il Luce”, pentru că s-a reîntâlnit cu Andrea Prilo, tehnicianul grupării torineze. Este fostul său elev de la Brescia, căruia i-a dat o șansă, pentru că Prilo a promovat de Mircea Lucescu la prima echipă a „rândunelelor” pe când acea 15 ani și a debutat pentru Brescia la două zile după ce a împlinit 16 ani. Marți, Pirlo și-a învins profesorul cu 2-0.

Meciul serii, PSG-Manchester United

PSG – Manchester United a fost duelul bogaților, iar mulți se așteptau ca trupa engleză să nu arate mai lucru cu PSG, pentru că forma din Premier League este una slabă. Venea după o victorie cu 4-1 în campiont, dar și după o umilință în etapa precedentă, în fața celor de la Tottenham, 2-5, pe „Old Trafford”. Totuși, la Paris, United s-a impus cu 2-1, golul victoriei fiind marcat de Marcus Rashford, așa cum a reușit și în urmă cu un an, când Manchester Uniter a eliminat-o pe PSG din „optimile” UEFA Champions League.

Lazio s-a impus, la Roma, în fața Borussiei Dortmund, cu scorul de 3-1. O altă supriză a serii a fost Chelsea – Sevilla. Partida s-a încheiat cu o remiză albă, iar ultimele două finaliste ale Europa League nu au produs spectacol. FC Barcelona a trecut en fanfare de maghiarii de la Ferencvaros, scor 5-1, în vreme ce Red Bull Leipzig a triumfat în jocul cul Istanbul Basaksehir (2-0). Rennes a remizat, acasă, ci Krasnodar, scor 1-1.

Exit mobile version