• RB Leizpig a reuşit o surpriza majoră şi a eliminat-o pe Atletico şi o va întâlni pe PSG în semifinalele UEFA Champions League
  • Dani Olmo şi Tyler Adams au marcat pentru Leipzig, în timp ce Joao Felix a înscris din penalty pentru Atletico
  • Leipzig este antrenată de Julian Nagelsmann, cel mai tânăr antrenor din istorie care ajunge în semifinalele UEFA Champions League

Julian Nagelsmann a reuşit din nou să surprindă pe toată lumea. Antrenorul mai tânăr decât jucători precum Messi şi Cristiano Ronaldo a ajuns în semifinalele UEFA Champions League cu Leipzig.

O echipă care a fost fondată în urmă cu doar 11 ani. Leipzig a învins-o cu 2-1 pe Atletico Madrid în sferturi. Primul gol a venit după o fază superbă. Toţi cei 10 jucători de câmp ai lui Leipzig au atins mingea, iar croatul Dani Olmo a finalizat cu o lovitură de cap. 

JULIAN NAGELSMANN – ANTRENOR LEIPZIG: Sunt emoţii grozave pentru clubul nostru, pentru echipa noastră. Sunt foarte mândru de echipă. S-au descurcat foarte bine, sunt foarte fericit. Ca manager trebuie să te gândeşti la următorul meci, să pregăteşti partida următoare, să urmăreşti viitorul adversar. Nu există prea mult timp de sărbătoare a acestei victorii.Poate că vom bea o bere împreună în hotel, iar de mâine ne concentrăm pe meciul cu PSG.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM