• Chiricheș și colegii din naționala de fotbal au echipament nou la Jocurile Olimpice.
  • Naționala va juca în alb și albastru la Jocurile Olimpice.
  • Mulți suporteri critică schimbarea tricourile galbene cu cele albe.
  • Cătălin Marian, un suporter al naționalei, a creat designul noului echipament.
  • Naționala de fotbal va juca la Jocurile Olimpice după 57 de ani de absență.

Naționala de fotbal revine la Jocurile Olimpice după 57 de ani cu echipamente noi. Și o nouă controversă! Fotbaliștii lui Rădoi schimbă culorile galben și roșu de pe tricouri cu alb și albastru, plus o torță olimpică pe piept. Federația Română de Fotbal anunță că echipamentul a fost ales de fani la concursul „Tu faci tricoul naționalei”. Schimbarea cromatică i-a șocat pe unii suporteri.

„Galbenul clasic ar fi fost perfect. În el am realizat cele mai mari performanțe”, au scris mulți pe Instagram. Sau „Dacă făceau flacăra roșie era superb”, crede alt fan. Ce-i drept, pentru majoritatea, altceva e important. Echipamentul ca echipamentul, dar măcar de puteam
mai mult pe teren!

Creatorul noului echipament: „E ceva cumva istoric pentru mine”

Cătălin Marian, suporterul care a câștigat concursul și a dat designul noilor tricouri, are un singur răspuns pentru toți care critică. „M-am gândit în momentul în care m-am decis să fac tricoul care ar fi elementul olimpic specific ce s-ar potrivi pe tricourile echipei. Și m-am gândit la flacăra olimpică și atunci am venit cu o idee stilizatăa acestei flăcări, pe care am pus-o într-un mod creativ pe tricou. E ceva cumva istoric pentru mine, ceva ce o să rămână în memoria mea și ceva cu care o să mă mândresc de acum înainte”, a spus Cătălin Marian.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE