Naționala feminină de fotbal a României, start perfect în campania de calificare la CM2023. Laura „Lala” Rus, fotbalista comparată cu Cristiano Ronaldo

Naționala feminină de fotbal a României a pornit perfect în campania de calificare la Cupa Mondială din 2023.

Tricolorele au două victorii din două posibile și sunt la egalitate cu favoritele grupei, Italia și Elveția, despărțite de golaveraj. Cu trei goluri în două partide, Lala Rus este golgheterul României. Invitată la emisiunea „Viața mea în fotbal”, Lala spune că este foarte important ca jucătoarele mai tinere din echipă să intre cu încredere pe teren, indiferent de adversar.

Laura „Lala” Rus: Încerc să le ajut cu sfaturi, mai ales din experiența mea acumulată în toți acești ani, încerc să le motivez, să le fac să înțeleagă că atât timp cât sunt pe teren trebuie în primul rând să zâmbească și să fie fericite. Iar dacă ajung să dea tot ceea ce ele pot pe teren, după meci se vor simți foarte bine, chiar dacă meciul este pierdut sau este câștigat.

Despre planurile imediate, relația cu părinții, dar și așteptările Lalei pentru Cupa Mondială din 2023, poți afla din ediția integrală „Viața mea în fotbal”, disponibilă exclusiv pe alephnews.ro și mediafax.ro.