• Acesta s-a confruntat cu o problemă în timpul meciului său din turul doi împotriva lui Enzo Couacaud.
  • Djokovic a șchiopătat și și-a luat un al doilea set de pauză pentru accidentare pentru a fi tratat de la medic.
  • Djokovic recunoaște că este îngrijorat de starea lui.

Novak Djokovic recunoaște că ischiobialul stâng „nu este deloc bun” după ce s-a accidentat în meciul din turul doi la Australian Open. Sârbul a fost dus la patru seturi de francezul Enzo Couacaud, accidentarea dovedindu-se greu de depășit. Djokovic a șchiopătat și și-a luat un al doilea set de pauză pentru accidentare pentru a fi tratat de la medic.

Djokovic recunoaște că este îngrijorat de starea lui. „Nu este deloc bine, să fiu sincer”, a spus câștigătorul de nouă ori la Melbourne Park. „O voi lua zi de zi. A fost mai bine în ultimul meci decât în seara asta, să fiu sincer. Asta e tot ce pot spune acum. Am nevoie doar de Dumnezeu să mă ajute acum, și de kinetoterapeut și de toată lumea. Voi face zi de zi și sper că voi putea să-mi revin pentru un meci greu în runda următoare.”

Djokovic i-a acordat credit lui Couacaud, dar, în ciuda faptului că s-a bucurat de sesiunea de noapte, a subliniat că atmosfera a devenit prea „negativă”. „Este de așteptat când mergi pe teren ca favorit”, a spus Djokovic despre meci. „Cineva care joacă pentru prima dată pe Rod Laver Arena, trebuie să te adaptezi și să accepți asta. A avut un pic din toate în seara asta. Mă bucur să trec peste acest gen de meci în patru seturi. Am vrut să trec în trei, dar merită lui, a jucat foarte bine în al doilea set”.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI