• Novak Djokovic – Pablo Carreno Bustas 4-6, 6-2, 6-3, 6-3.
  • Meciul lui Djokovic a durat 3 ore și 13 minute.
  • În semifinale, Djokovic va juca cu Stefanos Tsitsipas.

Novak Djokovic, liderul ATP, s-a calificat în semifinalele de la Roland Garros după ce a trecut în 4 seturi de Pablo Carreno Bustas.

425 de mii de euro va încasa sârbul pentru participarea în semifinale. Tenismenul din Serbia va evolua, așadar, în a 38-a semifinală de Grand Slam din carieră.

Moment controversat pentru „Nole”

După meci, jucătorul spaniol l-a acuzat Djokovic că a cerut time-out-ul medical doar pentru a încerca să-i rupă ritmul de joc.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„De fiecare dată când întâmpina probleme, cere ajutorul medicului, nu știu dacă e o problemă cronică la umăr sau e doar un factor mental.

Dar nu m-a încurcat, știam că se va întâmpla, s-a întâmplat același lucru și la US Open”, a declarat, după meci, Pablo Carreno Busta, potrivit AS.

Premiul cel mare al Openului de la Paris este de 1,6 milioane de euro. În celălalt duel din „careul de ași” se vor întâlni Rafael Nadal și Diego Schwartzman.

Astăzi se decid primele finale de la Roland Garros

La feminin, Iga Swiatek, care a eliminat-o pe Simona Halep o poate întâlni în finală pe Sofia Kenin, care a eliminat-o pe Irina Bara. Iar la proba de dublu masculin, favoriții Cabal și Farah se întâlnesc cu cei care i-au scos din competiție pe Horia Tecău și Jean-Julian Rojer.