Novak Djokovic, „fără regrete” după ce a ratat Miami Open și Indian Wells din cauza deciziei de a nu se vaccina. Ce spune despre competiția cu Nadal și Federer

  • Novak Djokovic spune că nu are „niciun regret” că a ratat Miami Open și Indian Wells din cauza statutului de vaccinare.
  • „În unele momente am fost foarte supărat că am făcut parte din acea eră”, spune Novak Djokovic.
  • Djokovic nu are voie să călătorească în SUA din cauza deciziei sale de a nu se vaccina împotriva Covid-19.

Novak Djokovic spune că nu are „niciun regret” că a ratat Miami Open și Indian Wells din cauza deciziei de a nu se vaccina, a declaraet el pentru CNN.

Deși marele tenisman spune că rivalitatea sa cu Rafael Nadal și Roger Federer l-a făcut să devină jucătorul care este astăzi, inițial sârbul se declara „enervat” că a făcut parte din epoca de aur.

„M-au făcut mai puternic, atât mental, cât și fizic, abilitățiile mele s-au îmbunătățit datorită tuturor acestor meciuri pe care le-am jucat unul împotriva celuilalt, mai ales datorită meciurilor pe care le-am pierdut în fața lor, unele meciuri mari” , a declarat marți, într-un interviu pentru CNN, cel care a fost de 22 de ori campion de Grand Slam.

În primul său interviu de la retragerea de la Miami Open din cauza problemelor legate de viză, Djokovic a declarat că nu are „niciun regret” după ce a cedat locul 1 mondial lui Carlos Alcaraz și a fost nevoit să rateze și Indian Wells, în Statele Unite, în acest an.
Djokovic nu are voie să călătorească în SUA din cauza deciziei sale de a nu se vaccina împotriva Covid-19.

Luni, acesta a cedat primul loc în clasamentul de tenis masculin – pe care jucătorul în vârstă de 35 de ani l-a deținut mai multe săptămâni decât orice alt jucător – spaniolului de 19 ani, după ce acesta a fost nevoit să lipsească de la Indian Wells. Djokovic va lipsi și de la Miami Open în această săptămână.