• Novak Djokovic se pregătește să participe la turneul din Dubai.
  • Djokovic a insistat că momentan nu se va vaccina.
  • Djokovic a spus că abia asteaptă să revină la Australian Open.

După ce a ratat Australian Open pentru că nu s-a vaccinat, Novak Djokovic se pregătește să revină pe teren.

Săptămâna viitoare, acesta va participa la tuneul ATP 500 de la Dubai, acolo unde nu este necesar vaccinul. Zilele trecute Djokovic a insistat din nou că e dispus să nu se prezinte la cele mai importante turnee ale anului dacă i se va impune vaccinarea.

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, a spus că Djokovic ar fi putut alege calea mai simplă, fără să rateze cele mai importante turnee pentru că are are mari șanse să devină cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile, însă a preferat calea mai complicată.

În timpul unui interviu pentru postul național al Serbiei, Djokovic a spus că, în ciuda celor întâmplate, abia așteaptă să revină pe arenele de la Australian Open.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Am o conexiune foarte bună cu fanii și cu australienii în general, iar rezultatele sunt dovada că mă simt foarte bine de fiecare dată când merg în Australia. Ce s-a întâmplăt a fost complet neașteptat și e greu să uit acele întâmplări, dar vreau să revin în Australia în viitor. Vreau să joc din nou pe Rod Laver.„, a spus Novak Djokovic.

Acesta a spus că, momentan, a decis să nu se vaccineze și va suporta consecințele, punctând că totul este posibil în viață.

Vaccinarea este încă necesară pentru turneele din Statele Unite. Indian Wells este programat între 7 și 20 martie, iar Miami între 21 martie și 3 aprilie.