• Novak Djokovic l-a învins pe Carlos Alcaraz după un meci de 3 ore și 50 de minute.
  • Novak Djokovic și-a rupt tricoul după câștigarea meciului, un gest rar întâlnit în tenis.
  • Scorul final a fost de 5-7, 7-6 (7), 7-6 (4).

Primii doi jucători ai lumii în tenis, mai exact spaniolul Carlos Alcaraz și sârbul Novak Djokovic, s-au luptat în finala turneului american de la Cincinnati, iar Djokovic a câștigat, scrie BBC.

Pe hardul american, Novak Djokovic l-a învins pe liderul mondial în 3 seturi întinse pe o durată de 3 ore și 50 de minute, practic a fost reeditarea duelului din finala de la Wimbledon.

Victoria i-a revenit lui „Nole”

De această dată, victoria i-a revenit lui „Nole”, scor 5-7, 7-6 (7), 7-6 (4). În tie-break-ul setului doi, Carlos Alcaraz a avut minge de meci, la scorul de 6-5.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
GOOGLE DĂ BANI GREI LA APPLE
GEN Z SE DISTREAZĂ CU POWERPOINT-URI

În urma rezultatului, Alcaraz rămâne lider ATP, cu 9.815 puncte, urmat de Djokovic, cu 9.795 de puncte, iar pe locul 3 se află Daniil Medvedev, cu 6.260 de puncte. La finalul meciului, Novak Djokovic a făcut un gest neașteptat și rar văzut în tenis, și-a rupt tricoul datorită câștigului celui de-al 39-lea titlu de Masters 1.000 și cel de-al 95-lea trofeu din cariera sportivului.

„A fost o nebunie! Sincer! Chiar nu știu ce altceva aș putea spune. E greu de descris. E clar unul dintre cele mai tari meciuri din viața mea, indiferent de turneu, categorie, nivel, adversar. E incredibil!”, a declarat Djokovic.

„De la început până la final, am trecut amândoi prin foarte multe suișuri și coborâșuri, puncte incredibile, joc mai slab, insolație, reveniri fantastice”, a adăugat sportivul.

Citește și: