• Novak Djokovic l-a învins pe Carlos Alcaraz după un meci de 3 ore și 50 de minute.
  • Novak Djokovic și-a rupt tricoul după câștigarea meciului, un gest rar întâlnit în tenis.
  • Scorul final a fost de 5-7, 7-6 (7), 7-6 (4).

Primii doi jucători ai lumii în tenis, mai exact spaniolul Carlos Alcaraz și sârbul Novak Djokovic, s-au luptat în finala turneului american de la Cincinnati, iar Djokovic a câștigat, scrie BBC.

Pe hardul american, Novak Djokovic l-a învins pe liderul mondial în 3 seturi întinse pe o durată de 3 ore și 50 de minute, practic a fost reeditarea duelului din finala de la Wimbledon.

Victoria i-a revenit lui „Nole”

De această dată, victoria i-a revenit lui „Nole”, scor 5-7, 7-6 (7), 7-6 (4). În tie-break-ul setului doi, Carlos Alcaraz a avut minge de meci, la scorul de 6-5.

Recomandări

CINE A SABOTAT ISRAELUL?
EMINEM ÎL INTRODUCE PE OBAMA
GEORGIA ARE SAH MAT
MACRON SE VEDE CU ORBAN
MODI VREA PACEA
PÂNĂ LA SFÂRȘIT

În urma rezultatului, Alcaraz rămâne lider ATP, cu 9.815 puncte, urmat de Djokovic, cu 9.795 de puncte, iar pe locul 3 se află Daniil Medvedev, cu 6.260 de puncte. La finalul meciului, Novak Djokovic a făcut un gest neașteptat și rar văzut în tenis, și-a rupt tricoul datorită câștigului celui de-al 39-lea titlu de Masters 1.000 și cel de-al 95-lea trofeu din cariera sportivului.

„A fost o nebunie! Sincer! Chiar nu știu ce altceva aș putea spune. E greu de descris. E clar unul dintre cele mai tari meciuri din viața mea, indiferent de turneu, categorie, nivel, adversar. E incredibil!”, a declarat Djokovic.

„De la început până la final, am trecut amândoi prin foarte multe suișuri și coborâșuri, puncte incredibile, joc mai slab, insolație, reveniri fantastice”, a adăugat sportivul.

Citește și: