• O mamă al cărei fiu autist a fost agresat de Cristiano Ronaldo a implorat Federația de Fotbal să nu îl lase „să scape din nou basma curată”.
  • Sarah Kelly a declarat că nu știe cum poate dormi noaptea vedeta lui Manchester United „știind suferința pe care a provocat-o unui tânăr fan”.
  • Federația de Fotbal l-a acuzat pe starul lui Manchester United, după ce imaginile video l-au arătat cum acesta i-a smuls un telefon din mână lui Jacob Kelly, în vârstă de 14 ani.

O mamă al cărei fiu autist a fost agresat de Cristiano Ronaldo a implorat Federația de Fotbal să nu îl lase „să scape din nou basma curată”. Sarah Kelly a declarat că nu știe cum poate dormi noaptea vedeta lui Manchester United „știind suferința pe care a provocat-o unui tânăr fan”.

Federația de Fotbal l-a acuzat pe starul lui Manchester United, după ce imaginile video l-au arătat cum acesta i-a smuls un telefon din mână lui Jacob Kelly, în vârstă de 14 ani. Adolescentul, fan al lui Everton, s-a ales cu o mână vânătă și umflată și cu un telefon spart.

Mama lui Sarah, în vârstă de 37 de ani, a declarat: „Să sperăm că în sfârșit primește pedeapsa corectă. Nu poate continua să scape nepedepsit. Comportamentul său este inacceptabil”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În timp ce Ronaldo ieșea de pe teren după o înfrângere cu 1-0 pe Goodison Park, în aprilie, el i-a spart telefonul lui Jacob din mână, frustrat. Atacantul portughez a acceptat luna trecută un avertisment din partea poliției pentru agresiune și daune penale, pe care Sarah, în vârstă de 37 de ani, l-a catalogat drept „cea mai mică palmă pe încheietura mâinii”.

FA a declarat vineri că Ronaldo a fost acuzat de încălcarea regulii FA E3, referitoare la comportamentul „nepotrivit și/sau violent”. Sarah a declarat că acțiunea FA a declanșat un nou val de abuzuri împotriva ei și a fiului ei, după ce au îndurat „șase luni de iad” din partea fanilor lui Ronaldo.

Ea a adăugat: „Sunt hărțuită de oameni care spun că am scos din nou la iveală acest subiect, dar eu nu am știut nimic despre asta. Ar fi trebuit să se ocupe de el acum șase luni. Fiul meu vorbește despre ce i s-a întâmplat în fiecare zi. Încă nu și-a primit telefonul înapoi”.

Ea a fost supărată că Poliția Merseyside a fost cea care a trebuit să plătească pentru repararea telefonului, a spus ea. Sarah, din Upton, Merseyside, a adăugat: „El ar fi trebuit să plătească pentru asta. El este cel care a provocat toate astea. Mă nedumerește – poate să agreseze un copil și să continue în mod normal. Cum poate să doarmă noaptea știind suferința pe care a provocat-o unui tânăr fan?”.

Sarah, care a declarat că poliția i-a spus că Ronaldo a plătit o amendă de 200 de lire sterline, a spus că ea și Jacob nu au primit scuze sincere din partea jucătorului. Ea a adăugat: „Ne-a oferit să ne întâlnim cu el și a spus că îi pare rău, dar a spus că nu a făcut nimic greșit. Asta nu este o scuză, ci o insultă”.

Poliția din Merseyside a declarat că a vrut să repare telefonul lui Jacob înainte de a-l da înapoi. Un purtător de cuvânt a adăugat: „Telefonul a fost păstrat până la încheierea anchetei și va fi returnat în scurt timp.”

Într-o postare pe Instagram după incidentul din aprilie, Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a spus: „Aș dori să îmi cer scuze pentru ieșirea mea și, dacă este posibil, aș dori să îl invit pe acest suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, ca semn de fair-play și sportivitate”.