• Povestea celor 15 ani de rivalitate se regăsește un film făcut de BT Sports, cu vocea legendarului golgheter de mondiale, Gary Lineker
  • „Unii fotbaliști joacă jocul. Alți fotbaliști schimbă jocul”
  • Messi şi Ronaldo se duelează în grupa în care este şi Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu

Să fim fericiți că suntem contemporani cu ei. Azi ne uităm la un nou episod Messi-Ronaldo. Este al 36-lea. Povestea celor 15 ani de rivalitate se regăsește un film făcut de BT Sports, cu vocea legendarului golgheter de mondiale, Gary Lineker.

„Unii fotbaliști joacă jocul. Alți fotbaliști schimbă jocul. De la începuturi umile, dragostea de fotbal i-a oferit. Odată ce mingea le-a atins picioarele, jocul nu avea să mai fie la fel. Startul unei călătorii. Școliți de doi maeștri. Dar geniul cere timp”, spune Gary Lineker.

Și câteva cifre despre duelurile Messi-Ronaldo. Din cele 35 de meciuri directe, Messi a câștigat 16, Ronaldo 10. Messi a dat 22 de goluri, Ronaldo – 19. Este prima bătălie dintre Messi și Ronaldo după doi ani și jumătate, de când Ronaldo a plecat de la Real la Juventus. Azi avem Barcelona – Juve, în grupa de Champions League în care e și Mircea Lucescu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI