• Transfermarkt, specializat în informații statistice despre jucători, a realizat clasamentul fotbaliștilor din campionatele europene, din categoria de vârstă sub 23 de ani
  • Mijlocașul celor de la FCSB, în vârstă de 22 de ani, a evoluat în ultimul sezon pentru echipa sa în 34 de meciuri, marcând 8 goluri
  • Conform transfermarkt.com, Olimpiu Moruțan are o valoare de piață estimată la 2,8 milioane euro

Portalul transfermarkt, specializat în informații statistice despre jucători, a realizat clasamentul fotbaliștilor din campionatele europene, din categoria de vârstă sub 23 de ani, care au dat cele mai multe pase de gol în ultimul sezon. Primul loc este ocupat de Olimpiu Moruțan.

Mijlocașul celor de la FCSB, în vârstă de 22 de ani, a evoluat în ultimul sezon pentru echipa sa în 34 de meciuri, marcând 8 goluri.

El a oferit însă 15 pase de gol, care îl fac lider în Europa la acest gen de realizări, la categoria de vârstă Under 23.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Conform Transfermarkt, pe locul doi se situează slovacul David Hrnčár, cu 14 pase de gol, urmat de Jadon Sancho și Moussa Diaby, cu 12 pase, și Marcus Rashford, cu 11.

Conform transfermarkt.com, Olimpiu Moruțan are o valoare de piață estimată la 2,8 milioane euro.