• UEFA a anunțat brigăzile de arbitri care vor oficia meciurile din sferturile de finală
  • Ovidiu Hațegan a mai condus la EURO 2020 meciurile dintre Polonia și Slovacia, încheiat 1-2, şi Italia – Ţara Galilor, 1-0
  • De asemenea, el a fost al patrulea arbitru la meciurile Portugalia – Franţa, 2-2, și Danemarca – Ţara Galilor 4-0, în optimile de finală

UEFA a anunțat miercuri brigăzile de arbitri care vor oficia meciurile din sferturile de finală. Românul Ovidiu Hațegan va face parte din delegația ce va conduce partida dintre Elveția și Spania, care se joacă vineri la Sankt Petersburg.

Hațegan a fost desemnat arbitru de rezervă al delegației, care mai cuprinde la centru pe englezul Michael Oliver, asistat la margine de compatrioții Simon Bennett și Stuart Burt.

Sfertul de finală de la EURO 2020, dintre Elveţia şi Spania are loc vineri 2 iulie, la Sankt Petersburg, cu începere de la ora 19:00.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Ovidiu Hațegan a mai condus la EURO 2020 meciurile dintre Polonia și Slovacia, încheiat 1-2, şi Italia – Ţara Galilor, 1-0, și a fost al patrulea arbitru la meciurile Portugalia – Franţa, 2-2, și Danemarca – Ţara Galilor 4-0, în optimile de finală.