• Aaron Kyro a făcut skateboarding într-o cușcă pentru rechini
  • Cușca a fost scufundată în Pacific, într-o zonă cu rechini albi
  • Rechinii nu i-au pus probleme lui Aaron, dar frigul a făcut-o

Aaron Kyro e skateboarder profesionist, celebru pentru tutorialele pe care le încarcă pe canalul lui de Youtube. El s-a decis să faca ceva trucuri cu skate-ul sub apă într-o cușcă pentru rechini.

Aaron spune că încă de când era copil și-a dorit să facă skate în mijlocul Oceanului, înconjurat de rechini: „Am visat că încercam sa fac un truc pe skateboard în cușcă și am căzut și brațul meu a trecut prin gaură. Am rămas fără el. Și apoi am încercat să fac trucuri cu o singură mână. N-a prea mers! În stânga, dreapta și în mijloc sunt mulți lei de mare. Sunt momeală pentru marele rechin alb. Și noi la fel. Dacă ne-a venit timpul, asta e. Îți iei povestea în propriile mâini”.

Așa că și-a luat prietenii pe barcă și s-au oprit pe coastele insulelor Farallon din Pacific, unde își fac veacul foarte mulți rechini albi. Dar cum iarna nu-i ca vara, nici aerul nu e ca apa, asa că trucurile lui n-au fost chiar atât ușor de făcut.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Din fericire, în apropierea cuștii nu a venit niciun rechin, așa că Aaron și-a putut vedea de treabă netulburat. Dar temperatura apei i-a cam pus capac.