• Pele a rămas internat după ce i-a fost descoperită o problemă când a mers la un consult de rutină.
  • Legenda fotbalului mondial este de 6 zile în spital.
  • Pele a fost operat de urgență pentru o tumoare la colon.
  • El a postat un mesaj pe Instagram.

UPDATE. Pele a fost operat de urgență pentru o tumoare la colon

Pele a postat un mesaj pe Instagram, în care a explicat de ce a fost nevoit să rămână internat timp de șase zile. El a fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la colon.

„Sunt foarte recunoscător pentru mesajele voastre de îngrijorare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă simt atât de bine și că mi i-a dat pe Dr. Fabio și pe Dr. Miguel să aibă grijă de sănătatea mea. Sâmbăta trecută, am fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la colon. Aceasta a fost identificată în timpul investigațiilor pe care le-am menționat săptămâna trecută. Din fericire, sunt obișnuit să sărbătoresc alături de voi mari victorii. Voi intra în acest meci cu zâmbetul pe față, cu mult optimism și multă fericire să trăiesc înconjurat de dragostea familiei și a prietenilor“, a transmis Pele pe pagina sa de Instagram.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Știre inițială

Legenda fotbalului mondial Pele este spitalizat, fiind internat în ultimele șase zile cu o „problemă de sănătate nedezvăluită“, a anunțat managerul său, la câteva zile după ce simbolul brazilian, în vârstă de 80 de ani, a negat informațiile potrivit cărora ar fi leșinat săptămâna trecută și a declarat că este „sănătos“.

Managerul său dezvăluie acum că Pele a fost internat în spital timp de șase zile, însă Joe Fraga spune că problema nu este gravă și nu reprezintă un motiv de îngrijorare.

Pele ar fi fost supus unui control de rutină la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, când a fost depistată problema, scrie g1.globo.com.

Set complet de teste/screening/colonoscopie/sânge etc“, a scris Fraga într-un mesaj, precizând că „el nu face totul într-o singură zi“.

Vestea vine la câteva zile după ce Pele a fost nevoit să dezmintă informațiile potrivit cărora ar fi leșinat.

Într-un mesaj pe Instagram, însoțit de o fotografie zâmbitoare a triplului câștigător al Cupei Mondiale, Pele a scris: „Băieți, nu am leșinat și sunt foarte sănătos. M-am dus la controalele de rutină, pe care nu am putut să le fac înainte din cauza pandemiei. Să știe toatî lumea că nu joc duminica viitoare!“

Pele este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie și este singurul jucător care a câștigat trei Cupe Mondiale.

Anul trecut, fiul său a declarat că tatăl său era deprimat din cauza stării sale de sănătate precare și că ezită să iasă din casă pentru că nu poate merge fără ajutor, deși ulterior Pele a negat public această declarație: „Sunt bine. Continui să-mi accept limitările fizice în cel mai bun mod posibil, dar intenționez să continui să merg înainte. Am zile bune și zile proaste. Este ceva normal pentru oamenii de vârsta mea. Nu mi-e frică, sunt determinat, încrezător în ceea ce fac.“