Pisica oracol a rușilor va prezice câștigătorul EURO 2020. Cine iese învingător din meciul Turcia – Italia?

Sursa foto: Twitter
  • Motanul rus Ahile face pronosticuri la actualul Campionat European de Fotbal – Euro 2020.
  • Motanul, una dintre atracţiile Muzeului Hermitage din fosta capitală ţaristă, este surd.
  • Motanul a avut un procent de acurateţe de 100 % la Cupa Confederaţiilor şi de 75 % la sută la Cupa Mondială din Rusia.

Ahile, motanul surd din Rusia, își va pune la încercare abilitățile psihice pentru a prezice câștigătorul Euro 2020. Pisica oracol a rușilor a prognozat deja victoria Italiei asupra Turciei din partida de deschidere de vineri seară de la Roma, scrie Knowinsiders

Dacă vă întrebați cum își face predicțiile Ahile, totul se reduce la mâncare. I se oferă două boluri cu mâncare pentru pisici. Fiecare castron reprezintă una dintre țările care participă la meci. Vasul ales de Ahile confirmă prezicerea sa.

Turneul final al EURO 2020 a fost amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus şi urma să se desfăşoară iniţial la Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia) şi Bilbao (Spania). Bilbao a ieşit de pe lista, la fel ca Dublin. Oraşul basc a fost înlocuit de Sevilla, iar meciurile de la Dublin vor fi redistribuite.

Motanul de culoare albă, membru eminent al brigăzii feline care protejează de rozătoare Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg, a fost ales să facă predicţii datorită surdităţii sale, care îl face să fie mai puţin supus stresului cauzat de zgomotele şi agitaţia din jurul său, după cum a precizat Anna Kondratieva, medic veterinar la celebrul muzeu din fosta capitală imperială rusă.