• Fanii nu se vor întoarce în tribune la competițiile sportive din Marea Britanie
  • Planul era ca suporterii să poată reveni pe arenele sportive în luna octombrie
  • Marea Britanie a trecut la nivelul 4 de alertă, ceea ce înseamnă că transmisia este „ridicată sau în creștere exponențială”

Veste proastă pentru fanii sportului din Marea Britanie. Guvernul de la Londra a anulat planul de a permite suporterilor să revină pe arene începând cu luna octombrie, relatează BBC.

Creșterea numărului de cazuri de Covid-19 i-au determinat pe oficiali să ia această decizie. Marea Britania a trecut la nivelul 4 de alertă ceea ce înseamnă că transmisia este „ridicată sau în creștere exponențială”.

Autoritățile britanice au desfășurat un proiect pilot cu public restrâns, de până la 1.000 de persoane, însă situația actuală nu le permite să meargă mai departe cu planurile.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Am vrut să permitem reîntoarcerea oamenilor pe stadioane, dar nu este cazul în acest moment. Vrem să ne asigurăm că vom aduce suporterii în tribune atunci când circumstanțele o vor permite și când totul este sigur. Virusul se transmite mai puțin afară decât în spații închise, dar aici vorbim despre evenimente sportive majore, unde oamenii circulă și se amestecă între ei”, a spus șeful cancelariei prim-ministrului Boris Johnson.