• Partida a început mai târziu din cauza nocturnei
  • Poli Iași a primit avertisment, iar în cazul în care lumina pica din nou, meciul urma să se termine
  • Viitorul a deschis scorul în minutul 20 prin Dobrosavlevici
  • Chiar dacă a reuşit să întoarcă scorul, Poli n-a mai avut dreptul să continue meciul, pentru că nocturna s-a stins chiar după golul de 2-1

Poli Iași a pierdut la „masa verde” meciul de campionat cu Viitorul, după ce nocturna stadionului a cedat de două ori. Înainte de startul partidei, care a fost întârziat cu o oră, moldovenii au primit un avertisment, iar în cazul în care lumina se stingea din nou, meciul urma să se termine.

Dobrosavlevici a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 20, dar ieșenii au reușit să întoarcă scorul prin golurile lui Zajmovic (51) şi Onea (54). Imediat după golul de 2-1, nocturna s-a stins, astfel că arbitrul partidei a fluierat finalul meciului.

„Eu ieri am văzut acest lucru la antrenamentul oficial. Am crezut că e oprită intenţionat pentru a nu consuma foarte multă energie. Eu am trăit acest lucru şi cu Paris Saint-Germain. Bine… nu eram în avantaj când s-a întrerupt jocul. Putem considera, dacă ne încălzeşte cu ceva, că am fi pierdut jocul şi pe teren”, a declarat Daniel Pancu, antrenorul celor de la Poli Iași.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII