• Juventus – Porto 3-2 d.p. (4-4 l.g.)
  • Dortmund – Sevilla 2-2 (5-4 l.g.)
  • Astăzi se joacă Liverpool – Leipzig și PSG – Barcelona

UEFA Champions League și-a ales primele două echipe care vor juca în sferturile de finală din acest sezon, iar surprizele nu au întârziat să apară.

Cele două calificate sunt Dortmund și surpriza Porto. Campioana Portugaliei a făcut surpriza și a eliminat-o pe Juventus. Chiar dacă a peirdut meciul de aseară cu 3-2 după prelungiri, la general a fost 4-4, iar lusitanii s-au calificat datorită golurilor marcate în deplasare.

Am văzut cum cel mai bun marcator din istoria competiției, Cristiano Ronaldo, nu reușește pentru al doilea an la rând să treacă de optimi. Putem vedea seara trecută și ca o schimbare a gărzii, cu Ronaldo a cărui eră pare că se termină și cu Haaland care și-a cărat echipa în spate către sferturi, cu o dublă împotriva Sevillei.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII

A fost și o fază controversată la meciul Dortmund – Sevilla. La 1-0 pentru Dortmund, Haaland a bătut un penalty, portarul Sevillei a apărat și s-a bucurat în fața norvegianului, dar lovitura s-a repetat. Atacantul lui Dortmund a înscris la a doua încercare, apoi i-a strigat ceva lui Bono, portarul Sevillei. Asta i-a făcut pe câțiva dintre jucătorii spanioli să îl fugărească pe teren, dar din fericire, lucrurile nu au degenerat mai mult.

„Am ratat, iar Bono a venit şi mi-a râs în faţă. Am mai bătut o dată şi n-a mai râs. Când a strigat la mine, după primul penalty, m-am gândit: ‘Ce bine ar fi să mai înscriu un gol’. Ceea ce s-a întâmplat apoi a fost minunat. E ceva normal în această lume. Nu mai ţin minte ce i-am strigat. Am făcut exact ceea ce a făcut şi el. Nu ştiu ce importanţă are”, a spus Haaland.