• Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, s-a supărat că a fost lăsat pe tuşă de selecţionerul Fernando Santos în ajunul meciului.
  • Ronaldo a fost lăsat pe bancă la victoria de marţi cu 6-1 în faţa Elveţiei.
  • Santos a făcut o singură schimbare sâmbătă, după acea victorie convingătoare, Ruben Neves intrând în locul lui William Carvalho.

Portugalia l-a lăsat din nou pe căpitanul Cristiano Ronaldo în afara liniei de start, păstrându-l pe eroul „hat-trick” Goncalo Ramos în echipă pentru meciul de sâmbătă din sferturile de finală ale Cupei Mondiale împotriva Marocului.

Cel mai bun marcator din toate timpurile al Portugaliei, cu 118 goluri în 195 de apariţii, Ronaldo a fost lăsat pe bancă la victoria de marţi cu 6-1 în faţa Elveţiei, în 16-imile de finală, unde Ramos, în vârstă de 21 de ani, a marcat trei goluri la doar a patra sa apariţie.

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, s-a supărat că a fost lăsat pe tuşă de selecţionerul Fernando Santos în ajunul meciului, iar federaţia portugheză de fotbal a fost nevoită apoi să dezmintă informaţiile potrivit cărora căpitanul lor ar fi ameninţat că va părăsi turneul.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Santos a făcut o singură schimbare sâmbătă, după acea victorie convingătoare, Ruben Neves intrând în locul lui William Carvalho, în timp ce omologul său marocan Walid Regragui a fost nevoit să îşi remanieze apărarea după ce Nayef Aguerd şi Noussair Mazraoui au fost excluşi din cauza accidentărilor.

Absenţa celor doi este o lovitură majoră, Yahia Attiat Allah intrând pe postul de fundaş stânga în locul lui Mazraoui, iar Jawad El Yamiq înlocuindu-l pe Aguerd.

Existau, de asemenea, îngrijorări cu privire la condiţia fizică a căpitanului Romain Saiss şi a mijlocaşului Sofyan Amrabat, dar ambii vor juca.

Echipe:

Maroc: Yassine Bounou, Achraf Hakimi, Romain Saiss, Jawad El Yamiq, Yahya Attiat-Allah, Sofyan Amrabat, Selim Amallah, Azzedine Ounahi, Hakim Ziyech, Soufiane Boufal, Youssef En-Nesyri.

Portugalia: Diogo Costa, Diogo Dalot, Pepe, Ruben Dias, Raphael Guerreiro, Bruno Fernandes, Otavio, Bernardo Silva, Ruben Neves, Joao Felix, Goncalo Ramos.