• Anglia va permite accesul fanilor pe stadioane la finalele cupelor interne de anul acesta
  • Anglia vrea să primească 45.000 de fani pe Wembley la Campionatul European
  • Rusia, Ungaria și Portugalia au confirmat că primesc fani la EURO

Sportul european începe să se întoarcă la normal. Federațiile de fotbal și de tenis iau din ce în ce mai multe măsuri ca să se asigure că fanii pot reveni în tribune.

Federația Engleză de fotbal a făcut un anunț foarte important, 8000 de englezi vor fi pe Wembley la finala Cupei Ligii Angliei dintre Manchester City și Tottenham de pe 25 aprilie. Până atunci, și la semifinala din Cupa Angliei dintre Leicester și Southampton vor fi prezenți 4000 de fani, iar la finala de pe 15 mai vor putea veni pe stadion 21.000 de spectatori.

Și nu doar fotbalul își vrea fanii înapoi, ministrul sportului din Franța, Roxana Mărăcineanu a declarat că iau în calcul să reprogrameze Roland Garrosul pentru când vor reveni toate competițiile sportive, foarte probabil pentru că și ei vor să permită fanilor să vină la meciuri.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

UEFA a anunțat clar că țările care nu pot asigura prezența fanilor pe stadioane la 25% din capacitate la EURO, vor pierde dreptul de a găzdui meciuri. Termenul limită până la care trebuie să dea și Bucureștiul un răspuns este 7 aprilie. Abia atunci vom afla sigur dacă vedem meciuri de la Campionatul European la București.