Premier League reprimeşte spectatorii pe stadioane. În ce condiţii va fi permis accesul

Premier League se reia pe 17 iunie, după o pauză de trei luni Sursa foto: SIMON STACPOOLE/ MEDIAFAX
  • Premier League a reprogramat ultimele două etape, astfel încât toate echipele să poată găzdui meciuri cu public
  • Doar suporterii echipelor care joacă pe teren propriu pot intra pe stadion
  • Pe 15 mai, cu două zile înainte de finalul lockdown-ului, va avea loc finala Cupei Angliei, unde sunt aşteptaţi 21.000 de spectatori

În urmă cu o săptămână, Premier League a reprogramat ultimele două etape, astfel încât toate echipele să poată găzdui meciuri cu public.

Astfel, doar suporterii echipelor care joacă pe teren propriu pot intra pe stadion, relatează Sky News.

Aşadar, în etapele cu numărul 37 şi 38, care vor avea loc pe 18-19 mai, respectiv 23 mai, fiecare stadion poate găzdui până la 10.000 de suporteri. Penultima rundă va avea loc la mijlocul săptămânii, în timp ce ultima etapă se va juca în weekend, de la ora 16:00, ora locală.

Luna trecută, fanii din Anglia s-au întors pe stadion la semifinala din Cupa Angliei, disputată pe Wembley. 4.000 de suporteri au asistat la meciul dintre Leicester City şi Southampton, adică undeva la 6% din capacitatea stadionului de 90.000 de locuri.

Pe 15 mai, cu două zile înainte de finalul lockdown-ului, va avea loc finala Cupei Angliei, tot pe Wembley, unde sunt aşteptaţi 21.000 de spectatori.

Toate persoanele care vor merge la meciuri trebuie să aibă un test negativ Covid-19 în ultimele 36 de ore şi vor trebui să facă încă un test, cinci zile mai târziu.