Medicul care l-a ajutat pe Christian Eriksen pe teren, medicul echipei naţionale a Danemarcei, Morten Boesen, a povestit despre momentele în care fotbalistul a fost la un pas să-şi piardă viaţa pe teren.

„Am fost chemaţi imediat ce Christian a căzut. Nu l-am văzut, dar era destul de clar că îşi pierduse cunoştinţa. Când am ajuns la el, era pe o parte, respira şi îi simţeam pulsul. Dar dintr-o dată nu s-au mai auzit bătăile inimii şi am început masajul cardiac. Ajutorul a venit foarte, foarte repede de la personalul medical şi, cu ajutorul lor, am reuşit să facem ceea ce trebuia să facem. Am început să intervenim pentru a-l menţine în viaţă. Din fericire, Christian s-a agăţat de viaţă”, a spus medicul Morten Boesen, potrivit Gazetta dello Sport.

Presa internaţională scrie că, cel mai probabil, Christian Eriksen a suferit un stop cardio-respirator.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Fotbalistul din selecţionata Danemarcei a căzut brusc pe teren fără ca cineva să-l lovească, la jumătatea meciului de deschidere al echipei sale la Euro 2020.

Jucătorii care şi-au dat seama că este grav au sărit să îl ajute să nu îşi înghită limba.

Jucătorii din ambele părţi au format un zid în jurul jucătorului, încercând să blocheze vederea sa, în timp ce jucătorul de la Inter Milano era resuscitat.