• Becky Hammon este prima femeie în rol de antrenor principal al unei echipe de NBA
  • Hammon l-a înlocuit pe Gregg Popovich, eliminat de arbitru în a doua repriză
  • LeBron a stabilit un nou record de 1.000 de meciuri cu cel puțin 10 puncte marcate

Când se întâlnesc două rivale ca Los Angeles Lakers și San Antonio Spurs ies scântei și… recorduri uimitoare.

Becky Hammon a făcut istorie în NBA. A devenit prima femeie antrenor la Spurs. Hammon a jucat în divizia feminina a NBA pentru New York Liberty și San Antonio Silver Stars și se află de șapte sezoane în staff-ul lui San Antonio.

„N-am intrat în arenă gândindu-mă că voi antrena în noaptea asta. Încerc să nu mă gândesc la imaginea de ansamblu și semnificația imensă a acestui lucru pentru că poate deveni copleșitor. E treaba mea să merg acolo și să fiu concentrată pentru acei băieți și să mă asigur că-i ajut să facă lucrurile care ne vor ajuta să câștigăm”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Deși schimbarea i-a ambiționat pe jucători, Spurs au pierdut meciul cu Lakers cu 107 la 121. De ziua lui, LeBron a fost în formă. A ajuns la un nou record de 1.000 de meciuri cu cel puțin 10 puncte marcate în NBA.

„Pur și simplu ies pe teren, încerc să mă pregătesc, să fiu cel mai bun în fiecare noapte în care pășesc pe teren. Dacă sunt în uniformă, trebuie să fac lucruri care să ajute echipa noastră să câștige. Să înscriu, să recuperez, să mă apăr, să dau pase decisive, să fiu atent la detalii”, a declarat LeBron James.