• Becky Hammon a fost prima femeie angajată full-time ca antrenor secund în NBA
  • După eliminarea antrenorului principal, fosta baschetabalistă i-a luat locul, pentru prima dată
  • LeBron James: „Este un lucru frumos doar să o auzi țipând”

Becky Hammon ar fi preferat o victorie în loc de istorie după ce a devenit prima femeie care a antrenat o echipă NBA. În mod normal antrenor secund, Becky Hammon a preluat „cârmele” echipei San Antonio Spurs în al doilea sfert, după ce antrenorul Gregg Popovich a fost eliminat.

Meciul s-a terminat cu o înfrângere pentru fosta jucătoare din WNBA, scor 121-107 în compania celor de la LA Lakers, echipa lui LeBron James.

”Încerc să nu mă gândesc la imaginea imensă de ansamblu, deoarece poate fi copleșitoare. Chiar nu am avut timp să reflectez. Nu am avut timp să mă uit la telefonul meu. Deci, nu știu ce s-a întâmplat în afara arenei”, a declarat Becky Hammon.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
FRUMUSEȚEA CREATĂ DE A.I., PREMIATĂ
DUA LIPA ȘI-A VIZUALIZAT VIITORUL

În 2014, Becky Hammon a fost aleasă pe postul de antrenor secund de către Gregg Popovich pentru „inteligența în baschet, etica muncii și abilități interpersonale”.

„Este un lucru frumos doar să o auzi țipând. Este foarte pasionată de joc. Felicitări pentru ea și felicitări pentru liga noastră,” a spus și starul adversarilor, LeBron James.

Becky Hammon a fost și prima femeie angajată full-time ca antrenor secund din istoria NBA.