• Cristiano Ronaldo a postat pe Facebook imediat după plecarea sa la Manchester United.
  • Cristiano Ronaldo: M-au respectat întotdeauna și am încercat să le mulțumesc pentru acest respect luptând pentru ei în fiecare meci, în fiecare sezon, în fiecare competiție.

Manchester United a anunțat că a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo. Cristiano Ronaldo a câștigat aproape 30 de trofee mari în cariera sa.

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo, după anunțul făcut de clubul sportiv, a fost pe Facebook, într-o postare în care fotbalistul spune că „Mi-am dat inima și tot sufletul pentru Juventus. Voi iubi mereu orașul Torino, până când o să mor, până în ultima mea zi de viață”.

Cristiano Ronaldo a postat pe Facebook imediat după plecarea sa la Manchester United.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

„Azi plec de la un club extraordinar, cel mai mare din Italia și, cu siguranță, unul dintre cele mai mari din întreaga Europă. Mi-am dat inima și tot sufletul pentru Juventus. Voi iubi mereu orașul Torino, până când o să mor, până în ultima mea zi de viață. M-au respectat întotdeauna și am încercat să le mulțumesc pentru acest respect luptând pentru ei în fiecare meci, în fiecare sezon, în fiecare competiție. La final, cu toții privim în urmă și realizăm că am făcut lucruri mărețe împreună. Poate că nu tot ceea ce ne-am dorit, dar am scris o poveste destul de frumoasă”, a scris Cristiano Ronaldo pe pagina lui de Facebook.

Sursa Foto: Facebook / Cristiano Ronaldo