Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după revenirea la Manchester United

cristiano ronaldo la manchester united Foto: facebook.com/Cristiano

„Toţi cei care mă cunosc, ştiu despre dragostea mea nesfârşită pentru Manchester United. Anii pe care i-am petrecut în acest club, unde este absolut uimitor, şi drumul pe care l-am parcurs împreună, stau scrişi cu litere de aur în istoria acestei organizații grozave şi uimitoare. Nici măcar nu pot începe să-mi explic sentimentele acum, aşa cum văd întoarcerea mea la Old Trafford anunţată în toată lumea. Este ca un vis devenit realitate”, spune Ronaldo, pe Facebook.

El aminteşte de momentele în care a jucat împotrica echipei Manchester United şi spune că şi atunci a simţit dragostea şi respectul fanilor din tribune.

„Prima mea ligă internă, prima mea Cupă, primul meu apel la echipa naţională a Portugaliei, prima mea Ligă a Campionilor, prima mea cizmă de aur şi primul meu Ballon d’ Or, toate s-au născut din această legătură specială între mine şi Red Devils. Istoria a fost scrisă în trecut şi istoria se va scrie încă o dată! Aveţi cuvântul meu! Sunt chiar aici! M-am întors acolo unde mi-e locul! Să facem să se întâmple din nou!”, mai scrie Ronaldo.

El postează şi o fotografie în tricolul echipei engleze şi spune: „Sir Alex, asta e pentru tine…”.

Cariera lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

Manchester United a anunţat, vineri, că a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, sub rezerva condiţiilor personale, a vizei şi a aprobării medicale.

Cristiano Ronaldo a câştigat aproape 30 de trofee majore în cariera sa, inclusiv cinci campionate UEFA Champions League, patru Cupe Mondiale ale Cluburilor FIFA, şapte victorii în campionatele din Anglia, Spania şi Italia şi Campionatul European pentru ţara sa, Portugalia.

Ronaldo marcat 118 goluri în 292 de apariţii în timpul primului său mandat la Manchester United.

Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester este un lucru pe care toată lumea de la club îl aşteaptă cu nerăbdare.