• Novak Djokovic a fost bine primit de public la primul său meci din Australia după ce în 2022 a fost expulzat din cauza statutului său de vaccinare.
  • Sârbul a jucat la dublu la Adelaide International, potrivit BBC. El şi canadianul Vasek Pospisil au fost învinşi cu 4-6 6-3 10-5 de Tomislav Brkic şi Gonzalo Escobar.
  • La finalul meciului, jucătorul de 35 de ani a dat autografe şi şi-a făcut fotografii cu fanii.

Novak Djokovic a fost bine primit de public la primul său meci din Australia după ce în 2022 a fost expulzat din cauza statutului său de vaccinare.

Sârbul a jucat la dublu la Adelaide International, potrivit BBC. El şi canadianul Vasek Pospisil au fost învinşi cu 4-6 6-3 10-5 de Tomislav Brkic şi Gonzalo Escobar.

Djokovic s-a bucurat de o susţinere copleşitoare din partea publicului pe tot parcursul meciului, fiind întâmpinat cu urale şi scandări în timp ce se îndrepta spre teren.

Recomandări

FERMIERII PROTESTEAZĂ LA BRUXELLES
CEL MAI CĂLDUROS FEBRUARIE DIN ISTORIE
CARE ESTE SECRETUL LONGEVITĂȚII
ROMÂNII, CONSUMATORI DE PRODUSE BIO
IOHANNIS MERGE LUNI LA PARIS
UN AVIATOR ȘI-A DAT FOC ÎN SEMN DE PROTEST

La finalul meciului, jucătorul de 35 de ani a dat autografe şi şi-a făcut fotografii cu fanii.

El este cap de serie numărul unu în proba de simplu la Adelaide şi îl va înfrunta marţi în primul tur pe francezul Constant Lestienne. Sârbul îşi continuă pregătirea pentru Australian Open, primul turneu major al sezonului, care va începe pe 16 ianuarie.

Djokovic este de nouă ori campion la Melbourne şi este la doar un titlu de Grand Slam de recordul masculin al lui Rafael Nadal, de 22 de titluri.

Novak Djokovic a fost expulzat înainte de Australian Open 2022 din cauza faptului că nu era vaccinat. Interdicţia de viză de trei ani impusă lui Djokovic a fost anulată în noiembrie.