• Românul Radu Drăgușin a debutat miercuri seara ca titular la Juventus, în Cupa Italiei
  • Juventus a învins-o pe Genoa în prelungiri, scor 3-2
  • Golul calificării a fost marcat de Hamza Rafia

Românul Radu Drăgușin a debutat miercuri seara ca titular la Juventus,în partida din Cupa Italiei, împotriva celor de la Genoa și a fost integralist, contribuind la calificarea echipei sale în sferturile de finală ale competiției, după un meci spectaculos, decis în prelungiri.

Cu super starul Ronaldo în postura neobișnuită de rezervă, dar și cu Cuadrado, Alex Sandro, De Ligt, McKennie, Chiesa și Dybala indisponibili, campioana en titre a început furibund, ducând scorul la 2-0 în doar 23 de minute.

Kulusevski (1-0, min. 2) și Morata (2-0, min. 23) au marcat rapid, dând impresia că Juventus va face festival de goluri.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Neamțul Czyborra a reechilibrat partida, după numai 5 minute, marcând pentru Genoa cu o lovitură de cap (2-1, min 28). Peste alte 5 minute Juve marchează, dar golul este anulat pentru off-side. Faza se repetă în minutul 44, încă un gol al torinezilor fiind anulat din același motiv.

Oaspeții au jucat curajos și în partea secundă, golul egalizator fiind precedat de un șut în bară al lui Marko Pjaca. Golul de 2-2 (min. 74) a fost opera lui Filippo Melegoni, care a șutat năpraznic de la marginea careului, învingându-l pe legendarul Buffon.

Nemulțumit de neputința jucătorilor săi, Pirlo îl aruncă în luptă în minutul 88 pe Ronaldo, utilizând ultima schimbare de care mai beneficia.

Meciul ajuns în prelungiri a fost în cele din urmă câștigat de Drăgușin&Co, golul calificării în sferturi fiind marcat de Hamza Rafia, în ultimul minut al primei reprize de prelungiri (3-2, min. 105).