• Rafa, care a fost supus analizelor în această dimineaţă, pentru a se stabili amploarea accidentării suferite în meciul din „sferturi” cu Taylor Fritz, a primit veşti proaste de la medici.
  • RMN-ul a scos la iveală o leziune de 7 mm şi, după ce s-a antrenat departe de privirile curioşilor, Nadal şi-a dat seama că nu poate evolua în semifinale.
  • Kyrgios se va duela în finală cu câştigătorul partidei Djokovic-Norrie.

Ruptura abdominală de 7 milimetri i-a fost fatală ibericului, care îi face loc în finală australianului Nick Kyrgios.

Rafa Nadal nu va ieşi pe teren mâine, pentru mult-aşteptata semifinală împotriva lui Nick Kyrgios, de la Londra.

Rafa, care a fost supus analizelor în această dimineaţă, pentru a se stabili amploarea accidentării suferite în meciul din „sferturi” cu Taylor Fritz, a primit veşti proaste de la medici.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

RMN-ul a scos la iveală o leziune de 7 mm şi, după ce s-a antrenat departe de privirile curioşilor, Nadal şi-a dat seama că nu poate evolua în semifinale. Kyrgios se va duela în finală cu câştigătorul partidei Djokovic-Norrie.

Jucătorul a ținut să precizeze că decizia de a se retrage de la Wimbledon a fost bine gândită și a fost luată cu gândul la viitorul imediat. „Nu mai pot să-mi asum riscuri și să fiu departe de teren 2-3 luni. Este prea greu pentru mine. Este decizia mea, trebuie să trăiesc cu ea. Sunt foarte trist.

”Mă retrag în mod logic, deși m-a costat. Am luat această decizie pentru că ruptura de la nivelul abdomenului prezintă un risc semnificativ de agravare. Am ajuns la concluzia că trebuie doar să câștig turneul și, în condițiile în care mă aflu, este practic imposibil să fac acest lucru”, a adăugat Nadal, conform 20Minutos.