• Rafael Nadal a reușit victoria 1001 din carieră
  • Rafael Nadal – Jordan Thompson 6-1, 7-6(3)
  • Nadal este favoritul turneului Masters de la Paris

Când ai atât de multe victorii sigur petreci la fel de multe ori. Rafael Nadal a ajuns la o mie și una de nopți de petrecere după o mie și una de victorii în carieră.

Nadal are o formă excelent din septembrie încoace. Are o serie de nouă victorii consecutive, a câştigat toate meciurile de la Roland Garros fără să piardă nici măcăr un set. După ce l-a învins fără drept de apel pe Djokovic, pe zgura de la Paris, miercuri a reuşit victoria cu numărul 1000.

După victoria cu numărul 1001, Nadal s-a calificat în sferturile turneului Masters de la Paris, acolo unde îl va înfrunta pe Pablo Carreno-Busta (locul 15 ATP), joi, de la ora 19:30. Nadal este favorit să se califice în semifinală şi ar putea câştiga al doilea turneu consecutiv şi al treilea de anul acesta.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În cazul unui succes la Paris, lui Nadal îi vor intra în conturi 225.000 de euro. Suma este însă mai mică din cauza pandemiei, care a afectat financiar fondul de premiere al mai multor turnee. Premiul cel mare este cu 77% mai mic faţă de anul trecut.