Rafael Nadal anunță că nu va participa la US Open. El va reveni pe terenul de tenis la finalul lunii Septembrie la Laver Cup in Berlin

LONDON, ENGLAND - JULY 06: Rafael Nadal of Spain during his match against Taylor Fritz of The United States in their Men's Singles Quarter Final match on day ten of The Championships Wimbledon 2022 at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 06, 2022 in London, England. (Photo by Visionhaus/Getty Images)

Rafael Nadal a spus că nu va participa la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Aproape de miezul nopții, ibericul a transmis pe rețelele de socializare că nu va participa la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

Eliminat în turul 2 de pe tabloul de simplu masculin de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, Nadal și-a motivat decizia spunând că nu simte că ar putea să joace la cel mai bun nivel al său, preferând astfel să rateze competiția de la New York.

Nadal a precizat că următorul turneu la care va participa în acest an este Laver Cup, unde va face echipă cu Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev și Alexander Zverev, în încercarea de a cuceri trofeul pentru Team Europe pentru prima dată după doi ani în care competiția a fost câștigată de Echipa Lumii.

„Bună tuturor, vă scriu astăzi pentru a vă anunța că am decis să nu concurez la US Open în acest an, un loc în care am amintiri uimitoare. O să-mi fie dor de acele sesiuni de noapte electrice și speciale din NYC la Ashe, dar nu cred că aș putea să dau 100% de data aceasta. Mulțumesc tuturor fanilor mei din SUA, în special, o să îmi fie dor de voi și ne vom vedea altă dată. Mult succes tuturor la mereu uimitorul US Open! Următorul meu turneu va fi Laver Cup, la Berlin”, a scris Rafael Nadal, pe contul său de X.

Exit mobile version