• Rapidiștii au în vedere promovarea dar și lupta împotriva cancerului
  • Race for the Cure va avea loc în perioada 25-27 septembrie
  • Cursa se va desfăşura în România, Franţa, Rusia, Polonia şi Finlanda
  • Unul din 5 bărbaţi şi una din 6 femei fac cancer, iar unul din 8 bărbaţi şi una din 11 femei mor din această cauză

Giuleştenii au intrat în campania fundaţiei Renaşterea şi s-au antrenat în echipamente roz pentru a creşte conştientizarea asupra cancerului la femei.

Chiar unul dintre Rapidişti, Raul Costin şi-a pierdut bunica în lupta împotriva cancerului şi îi îndeamnă pe români să meargă la cursa caritabilă Race for the Cure pentru a combate boala.

„Bunica mea a murit la 55 de ani de cancer de col uterin, se întâmpla acum 23 de ani şi din păcate nu s-a putut face mare lucru. Eu eram destul de mic, dar i-am văzut pe părinţii mei că au fost foarte afectaţi… e foarte greu, credeţi-mă”, a spus Raul Costin.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„E un lucru tulburător, e foarte dificil să treci prin aceste momente. Tocmai de aceea e un lucru foarte mare ceea ce face fundaţia pentru că încearcă să ajute femei de pretutindeni. Sunt lucruri foarte importante care ajung să salveze vieţi în momente în care nimeni nu mai dădea nicio şansă. Tocmai de aceea aş face un apel către bărbaţii din România să meargă la cursă, Race for the Cure, unde pot face mult mai mult decât să stea acasă”, a spus jucătorul.