• Ion Țiriac și Serena Williams nu au îngropat securea războiului.
  • Românul i-a cerut americancei să se retragă din tenis.
  • Țiriac a fost jignit de soțul jucătoarei, Alexis Ohanian.
  • Serena Williams a refuzat să participe la Madrid Open, însă turneul va număra nume grele din circuit.

Serena Williams a decis să nu participe la turneul patronat de Ion Țiriac, de la Madrid – Caja Magica -, ca urmare a conflictului cu miliardarul român.

„Dacă Serena ar avea puțină decență, s-ar retrage!”, a spus omul de afaceri român, iar soţul campioanei din SUA, Alexis Ohanian, a reacţionat imediat. „E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac”, a scris pe Twitter Alexis Ohanian, la începutul acestui an.

Ohanian a continuat să-l jignească pe Țiriac. „A trebuit să-l caut pe Goolge… se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (n.r. cuvânt reprezentat de două emoticoane)”, a mai postat Ohanian.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI

Însă, Țiriac nu va fi afectat de absența americancei, deoarece nu va duce lipsă de nume mari în cadrul turneului său. Astfel, la competiţia feminină vor lua parte toate celelalte sportive de top din circuit, printre care și Simona Halep, iar la masculin și-au anunțat prezența „titanii” Roger Federer (39 de ani), Rafael Nadal (34 de ani), Novak Djokovic (33 de ani).

Mai mult, toţi jucătorii aflaţi în Top 45 ATP sunt înscrişi, de altfel, la turneul din capitala Spaniei, care se va disputa în perioada 27 aprilie – 9 mai.