• UEFA a decis ca niciun meci al reprezentativelor Israelului să nu se dispute pe teren propriu, din cauza riscurilor mari de securitate.
  • Pe 18 noiembrie este programata partida pe care România o va disputa împotriva naționalei Israelului, în grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024.
  • Pe 15 noiembrie se va disputa partida Israel – Elveția, urmând ca partida Andorra Israel sa se dispute pe 21 noiembrie.

Războiul din Israel afectează și sportul. UEFA a decis ca niciun meci al reprezentativelor Israelului să nu se dispute pe teren propriu, din cauza riscurilor mari de securitate la care ar fi expuși atât sportivii, cât și spectatorii.

Pe 18 noiembrie este programata partida pe care România o va disputa împotriva naționalei Israelului, în grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024. Pe 15 noiembrie se va disputa partida Israel – Elveția, urmând ca partida Andorra Israel sa se dispute pe 21 noiembrie. Încă nu au fost stabilite locurile de disputare ale partidelor, dar cel mai probabil ele se vor disputa in Germania, tara organizatoare a campionatului european de anul viitor.

Nu doar naționala Israelului este afectata de măsura UEFA. Cluburile Maccabi Haifa și Maccabi Tel Aviv, participantele Israelului in Europa League, respectiv Conference League, vor disputa partidele considerate pe teren propriu în afara Tarii Sfinte. UEFA le-a notificat deja sa găsească si sa transmită terenurile pe care vor disputa partidele din cupele europene.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

Citește și