Răzvan Burleanu a oferit clarificări și a dezvăluit pe ce arenă nou construită poate juca FCSB

Sursă foto: Facebook/Compania Națională de Investiții
  • Stadionul Arcul de Triumf, care face parte din grupul de 3 arene nou construite cu ocazia Euro 2020, va fi gata în iulie
  • Rzăvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a declarat că arena poate găzdui meciuri de fotbal
  • După modernizare, noua arenă va fi administrată de Federația Română de Rugby

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a clarificat situaţia stadionului Arcul de Triumf, care va fi gata în această vară. Alin Petreche, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, a declarat că nu ştie dacă terenul de pe noua arenă se încadrează în cerinţele UEFA pentru a putea găzdui meciuri de fotbal.

„Federaţia Română de Fotbal precizează că terenul de la stadionul Arcul de Triumf îndeplineşte condiţiile de organizare a meciurilor de fotbal, conform caietului de sarcini aferent unui stadion de categoria UEFA IV. Stadionul face parte din programul EURO 2020, precum şi din proiectul EURO 2021 la Under 19, turneu pe care România îl va organiza în vara viitoare”, a declarat Răzvan Burleanu, pentru Mediafax.

Astfel, echipele de fotbal vor putea juca pe stadionul Arcul de Triumf, dar numai dacă Federaţia Română de Rugby va permite acest lucru. La finalul procesului de modernizare, arena de lângă Mănăstirea Caşin din Bucureşti va trece în administrarea FR de Rugby.

Gigi Becali a declarat în urmă cu o săptămână, pentru Mediafax, că Arcul de Triumf va fi stadionul echipei FCSB.