• Presa elenă anunță că Răzvan Lucescu a revenit la PAOK Salonic.
  • Românul va încasa un salariu anual de 1,85 milioane de euro.
  • Lucescu Jr. a mai antrenat-o pe PAOK între august 2017 și iunie 2019, perioadă în care a cucerit 3 trofee: campionatul în 2019, Cupa în 2018 și 2019.

În vârstă de 52 de ani, Răzvan Lucescu o va antrena din nou pe PAOK Salonic. Românul este liber de contract din februarie, după despărțirea de Al Hilal, iar acum s-a înțeles cu patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, anunță gazzetta.gr.

Potrivit sursei citate, Răzvan Lucescu va fi cel mai bine plătit antrenor din Grecia, iar salariul său la PAOK va fi de 1,85 de milioane de euro pe an, în funcție de bonusurile pe care Lucescu le va atinge. Lucescu Jr. îl înlocuiește pe Pablo Garcia pe banca echipei din Salonic.

În perioada august 2017 – iulie 2019, Răzvan Lucescu a scris istorie la gruparea din Salonic. Cu românul pe banca tehnică, PAOK a cucerit 3 trofee: campionatul în 2019, Cupa în 2018 și 2019.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

De ce a plecat de la PAOK, în 2019

„Uneori, patronii au dreptul să decidă cum doresc. Dar, în același timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă și filosofia lui nu mai e susținută, e mai bine să plece. Dacă nu face asta, va apărea frustrarea de ambele părți și tot ceea ce s-a construit se va distruge. Nu am plecat de la PAOK pentru bani. Am un salariu bun acum, dar nu acesta a fost motivul. Cel mai important este să mă simt bine la echipa pe care o antrenez, chiar dacă e de nivel mai mic, ca Xanthi sau Rapid”, a declarat Răzvan Lucescu într-un interviu din gazzetta.gr.