Reacția lui Becali, după eliminarea FCSB: „Cea mai rușinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc”

gigi-becali Sursă foto: Profimedia
  • FCSB a fost eliminată din Conference League, după ce a fost învinsă de Shakhtar Karagandy.
  • Gigi Becali: „Așa ceva nu am văzut în viața mea“.
  • Becali a luat asupra sa responsabilitatea eșecului: „Eu am greșit, am luat niște jucători…“.

FCSB a fost eliminată din Conference League, după ce a fost învinsă de Shakhtar Karagandy, la capătul a două manșe încheiate cu lovituri de departajare. Finanțatorul echipei bucureștene, George Becali, a declarat la un post de televiziune că este cea mai rușinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc.

George Becali s-a arătat resemnat în discursul său de după meci, dar și nedumerit și neputincios în fața acestui eșec neașteptat.

Este o echipă ce nu avea cum să ne dea gol. De fapt, nici nu ne-a dat gol. Ne-am dat noi gol. Așa ceva nu am văzut în viața mea. Nu avem putere, bărbăție la echipă. Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat, parcă e vrăjitorie“, a spus Becali la televiziunea care a transmis partida.

Gigi Becali: „Eu am greșit, am luat niște jucători… Nu mai am încredere că putem câștiga campionatul

Nu am ce să fac. Eu am greșit, am luat niște jucători…“, a mai spus finanțatorul FCSB, luând asupra sa responsabilitatea eșecului.

„Mă descurajează acest rezultat pentru că nu mai avem coeficient și nu mai avem capi de serie în edițiile viitoare ale cupelor europene. Trebuie să iau niște măsuri. Nu știu ce să zic. Nu mai aduc jucători. Mă gândesc să dau afară doi trei. Nu mai am încredere că putem câștiga campionatul“, a concluzionat dezamăgit George Becali.