• Hagi: Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu”
  • Diego Armando Maradona, în vârstă de 60 de ani, a murit miercuri
  • Ziarele argentiniene vorbesc despre „un stop cardiorespirator”

Fostul căpitan al Naționalei de Aur a Româniie, Gheorghe Hagi, a avut un mesaj emoționant după decesul lui Diego Armando Maradona, cel pe care l-a întâlnit, într-un meci direct între naționalele României și Argentinei, la Mondialul din 1990: „Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu”.

Este o zi de doliu pentru fotbal și pentru întreaga omenire. Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu care, și mai nedrept, a dispărut prea repede. Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona”, scrie Gheorghe Hagi, pe pagina sa de Facebook.

Un jucător unic, un geniu care a facut milioane de copii să joace fotbal. A jucat fotbal așa cum trebuie să-l joci, cu zâmbetul pe buze. E o zi tristă mondială, pentru fotbalul din lume. Dumnezeu sa-l ierte”, a spus mai Hagi, la Europa FM.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Hagi a postat și o poză în care apar cei doi căpitani, Hagi – decarul Naționalei României și Maradona, căpitanul Agentinei, la meciul de legendă de la Campionatul Mondial din 1990, câștigat de reprezentantiva României cu scorul 1-1.

Este o zi de doliu pentru fotbal și pentru întreaga omenire. Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu care, și…Publicată de Gheorghe Hagi pe Miercuri, 25 noiembrie 2020

Diego Armando Maradona, în vârstă de 60 de ani, a murit, miercuri, cel mai probabil din cauza unui stop cardiorespirator.

Ziarul argentinian Clarin vorbește despre „un stop cardiorespirator” suferit de Maradona în casa sa din Tigre, unde s-a stabilit după operația la cap.

Maradona avea 60 de ani și a fost externat de zece zile din spital, după o operație delicată de îndepărtare a unui cheag de sânge.