• Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei, după 5-3 cu Atletico Madrid.
  • După 3-3 în 90 de minute Real Madrid a marcat de 2 ori în prelungiri.
  • Real va întâlni în finală câștigătoarea dintre FC Barcelona și Osasuna.

Real Madrid și Atletico Madrid au făcut spectacol în semifinalele Supercupei Spaniei, care se desfășoară la Ryadh, în Arabia Saudită. Șase goluri marcate de fundași, 2 autogoluri și mult suspans, sunt ingredientele unui meci de poveste.

Cine s-a calificat în finala supercupei Spaniei

Real Madrid a ajuns în ultimul act al competiției, după unul dintre cele mai frumoase partide ale începutului de an. A fost 5 la 3 în derbyul madridului, desfășurat în fața a 25 de mii de spectatori, pe stadionul KSU din Ryadh. Atletico a deschis scorul încă din minutul 6, prin Hermoso.

Rudiger a egalat în minutul 20, cu o lovitură de cap din pasa lui Modric. Realul a preluat conducerea in minutul 29 prin Mendy, însa la pauza scorul a fost egal, după ce Griezmann a marcat in minutul 37. Atletico a preluat conducerea in minutul 78, după autogolul lui Rudiger. A urmat un adevarat asalt la poarta lui Oblak, iar golul egalizator a venit după un asediu total al celor de la Real Madrid.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Prelungirile au pus cireașa ,,pe tort”

În cele doua reprize de prelungiri, cei de la Real au fost mai pragmatici. Mai intai, autogolul lui Savic a schimbat tabela la 4-3 pentru Real, pentru ca, in minutul 2 al prelungirilor prelungirilor, Brahim Diaz să puna cireașa pe tortul calificarii in finala SUpercupei, după ce a marcat in poarta goala.

Citește și