• Messi şi Ronaldo au câştigat împreună 9 trofee Champions League şi au marcat 252 de goluri
  • Man. United avea nevoie doar de un egal cu Leipzig ca să meargă mai departe
  • Mircea Lucescu a câştigat Cupa UEFA cu Şahtior Donetsk în 2009

Juventus a câştigat cu 3-0 aseară meciul de pe Camp Nou cu Barcelona şi s-a calificat din grupa G de pe primul loc.

Cristiano Ronaldo a ieşit victorios în cel mai nou episod al rivalităţii cu Leo Messi. A marcat de două ori din penalty.

După mai bine de 2 ani de la ultimul meci direct şi 12 ani de când s-au înfruntat prima oară în El Clasico, cei mai buni jucători ai planetei s-au reîntâlnit în cea mai tare competiţie.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Fosta echipă a lui CR7, Manchester United, va vrea să uite cât mai repede de 2020. Diavolii roşii au fost eliminaţi din competiţie după ce au pierdut cu 2-3 în faţa taurilor roşii de la Leipzig.

Mircea Lucescu a prins un loc de Europa League. Il Luce vrea să câştige cu Dynamo Kiev acelaşi trofeu pe care l-a cucerit cu rivala Şahtior.

Mircea Lucescu, antrenor Dynamo Kiev: „Eu cred ca au învățat foarte mult. După foarte mult timp, n-au mai apucat să joace în Champions League sau n-au jucat deloc în Champions League. Au întâlnit jucători de un alt nivel și jucători tineri, foarte tehnici, care cresc cu echipele lor de club. Același lucru le-am spus și lor. Ăsta este viitorul vostru. Dacă vreți să fiți respectați, trebuie să bateți aceste echipe.”