• El a fost condamnat în urmă cu doi ani în Italia pentru participarea sa la violul în grup al unei femei albaneze într-un club de noapte din Milano în 2013.
  • Robinho, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat în apartamentul său din orașul său natal Santos.
  • Anterior, joi, un judecător de la Curtea Supremă a respins o cerere de suspendare a detenției sale.

Fostul fotbalist internațional brazilian Robinho a fost arestat pentru a ispăși o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru viol, anunță BBC.

El a fost condamnat în urmă cu doi ani în Italia pentru participarea sa la violul în grup al unei femei albaneze într-un club de noapte din Milano în 2013.

Robinho, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat în apartamentul său din orașul său natal Santos.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Guvernul italian ceruse ca el să își ispășească pedeapsa în Brazilia, după ce nu a reușit să obțină extrădarea sa. Miercuri, un tribunal din Brazilia a confirmat decizia și a decis, de asemenea, că acesta ar trebui să își ispășească pedeapsa în spatele gratiilor, în loc să fie arestat la domiciliu.

Anterior, joi, un judecător de la Curtea Supremă a respins o cerere de suspendare a detenției sale.

Fostul internațional brazilian, care are 100 de selecții pentru țara sa, juca la AC Milan în momentul comiterii faptei. După ce a fost găsit vinovat, el a pierdut un apel în 2020, înainte ca cea mai înaltă instanță din Italia să îi mențină sentința în 2022.

Procurorii italieni au emis apoi un mandat internațional de arestare pe numele său. Fotbalistul, care a petrecut doi ani la Manchester City, a declarat duminică la o televiziune braziliană că actul sexual a fost consensual”.

Citește și