• Echipa de gimnastică aerobică a României a cucerit medaliile de aur în proba de grup a Campionatelor Mondiale
  • Bilanţul României la Baku a fost completat de argintului obţinut la echipe şi bronzul din proba de trio
  • Nu mai puţin de 65 de medalii, dintre care 25 de aur, au câştigat sportivii români la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică din 1995 până în prezent

Echipa de gimnastică aerobică a României, formată din Gabriel Bocşer, Teodora Cucu, Daniel Ţavoc, David Gavrilovici şi Mihai Alin Popa a cucerit medaliile de aur în proba de grup a Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobică din Baku (Azerbaidjan).

România a cucerit medaliile de aur în proba de grup, sâmbătă, la cea de-a 16-a ediţie a Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobică de la Baku.

Gabriel Bocşer, Teodora Cucu, Daniel Ţavoc, David Gavrilovici şi Mihai Alin Popa, care încheiaseră calificările cu cea mai mare notă, s-au impus în finală cu 22,583 puncte, potrivit site-ului Federaţiei Române de Gimnastică.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Bilanţul României la Baku a fost completat de argintului obţinut la echipe şi bronzul din proba de trio.

Gabriel Bocşer a ratat medalia de bronz la individual masculin pentru 0,2 puncte, terminând pe locul al patrulea.

Pe 4, cu 17,700, s-au clasat şi cele 8 gimnaste care au concurat la aerobic dance: Bianca Becze, Sandra Dincă, Alina Radu, Sarmiza Niculescu, Roberta Pleşa, Flavia Sentea, Selena Şotângă şi Steliana Stoenescu.

Sarmiza Niculescu şi David Gavrilovici au încheiat pe locul 8 la cuplu, fiind notaţi cu 20,250.

Nu mai puţin de 65 de medalii, dintre care 25 de aur, au câştigat sportivii români la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică din 1995 până în prezent.

Gimnaştii români mai au în acest an o competiţie de top, Campionatele Europene de la Pesaro (Italia), în perioada 17-19 septembrie.