• România plânge după Maradona
  • Nici nu putea fi altfel, mai ales când am avut o istorie fotbalistică strâns legată de „El Pibe De Oro”
  • Balint și Belodedici, care au fost și ei în teren cu legenda argentiniană și-au luat rămas bun prin mesaje pe social media. La fel și Nadia Comăneci.

Ne-am întâlnit cu el la Mondialul din 1990. Primul duel dintre Diego Maradona și „Maradona din Carpați”, Gică Hagi. Se termina egal, dar pentru noi era cât o victorie. Pentru că se întâmpla chiar la Maradona „acasă”. Pe stadionul San Paolo din Napoli.

„Maradona se roagă la Dumnezeu. Dumnezeu este român în această seară. Ne pare rău dragă, Diego. Regele din Napoli nu a putut câștiga în fața numeroșilor săi idoli”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Ne-am văzut cu Argentina și la Cupa Mondială din 1994. Atunci, Maradona nu juca.

Era suspendat din cauza dependentei de cocaină. Reușeam să câștigăm cu 3-2 în meciul care e considerat de mulți ca fiind cel mai frumos meci de la un Campionat Mondial.

Presa din România titra ziua următoare „Maradona a murit, trăiască Hagi”!

26 de ani mai târziu, Maradona chiar a murit. Iar Hagi plânge după un jucător dispărut prea repede. Nu îl plânge singur.

Balint și Belodedici, care au fost și ei în teren cu legenda argentiniană și-au luat rămas bun prin mesaje pe social media. La fel și Nadia Comăneci.