România U21 CÂȘTIGĂ în fața Ungariei cu un gol marcat în ultimele minute, după ce am fost conduși

Sursa foto: Profimedia
  • România U21 câștigă cu scorul de 2-1 în fața reprezentativei Ungariei
  • România U21 a remizat în prima partidă a grupei A, 1-1 cu reprezentativa Țărilor de Jos
  • Ungaria a deschis scorul, dar tricolorii mici au reușit să întoarcă rezultatul în ultimele minute

UPDATE

România U21 se impune în fața reprezentativei Ungariei cu scorul de 2-1. Tricolorii mici au început mai greu meciul, iar Ungaria a deschis scorul în minutul 56 prin Andras Csonka, în 10 oameni. Alexandru Mățan a ieșit la rampă în minutul 69 și a reușit să înscrie cu o execuție superbă, iar Alexandru Pașcanu a adus bucuria românilor în minutul 87, după un corner.

Meciul a fost dominat de greșeli de arbitraj, mare parte dintre ele în defavoarea noastră. Pe final am avut din nou emoții, în minutul 94 a avut o paradă extraordinară și a reușit să mențină avantajul echipei lui Adi Mutu. O victorie meritată, un meci pe care tricolorii mici l-au dominat categoric.

ȘTIREA INIȚIALĂ

România U21 joacă astăzi al doilea meci din cadrul Campionatului European U21, contra reprezentativei Ungariei.

Selecționerul echipei naționale de tineret, Adrian Mutu, a anuțat primul unsprezece cu care va aborda acest meci.

Astfel, cei 11 jucători care vor lua startul împotriva Ungariei pe stadionul Stadionul Új Bozsik sunt:
Andrei Vlad – Denis Haruț, Alexandru Pașcanu, Denis Ciobotariu – Radu Boboc, Andrei Ciobanu, Marius Marin (căpitan), Darius Olaru, Olimpiu Moruțan – Alexandru Mățan, George Ganea. După cum se preconizează, naționala de tineret va evolua în 3-5-2, împotriva unui 4-2-3-1 al echipei Ungariei.

Pentru prima dată din 1990, o reprezentativă a României joacă în albastru complet, când a pierdut, scor 0-3 împotriva Bulgariei, pe stadionul Ghencea. Reprezentativa Ungariei va evolua în echipamentul „clasic” – tricou roșu și șort alb.