România va juca cu spectatori meciul cu Georgia. Cât costă biletele şi cum poţi intra pe stadion

echipa-nationala Mediafax Foto
  • Meciul România – Georgia, de la Ploieşti, se va juca cu spectatori
  • Preţul biletelor este de 30 RON la peluze şi 60 RON la tribune

Echipa Naţională a României va juca cu spectatatori în tribune după o pauză de 565 de zile. În noiembrie 2019 a fost ultima partida în care spectatorii i-au putut susţine pe „tricolori”.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că s-au pus în vânzare biletele pentru meciul amical dintre România şi Georgia, care va avea loc pe 2 iunie, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

Preţul biletelor este 30 RON la peluze şi 60 RON la tribune.

Cum îți iei bilet la România – Georgia

  1. Accesezi bilete.frf.ro, alegi evenimentul, selectezi locurile (maximum 4 pentru o comandă) și tipul biletului (adult/copil).
  2. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit (în Family Zone, sectoarele 204 și 206 ale Tribunei 2), însă și datele acestora trebuie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion se face doar în baza unui bilet valabil nominal.Completezi datele fiecărei persoane care va participa la meci (nume, prenume, CNP), nu doar ale utilizatorului care plasează comanda. Biletele sunt nominale și netransmisibile.
  3. După introducerea datelor, achiți suma aferentă comenzii și primești pe mail câte un link separat de e-ticket pentru fiecare persoană înscrisă. Ex. dacă au fost achiziționate 3 bilete adulți și un bilet copil sub 14 ani, cumpărătorul va plăti doar valoarea biletelor pentru adulți și va primi 4 link-uri distincte de bilete nominale.
  4. În momentul accesării link-urilor, biletul va fi activat doar după ce bifezi că îți asumi, conform legislației în vigoare, respectarea regulilor de acces la evenimentele sportive din România și după ce vei alege una dintre următoarele variante:
  • Vaccinat împotriva SARS-CoV-2
  • Prezent cu un test negativ RT-PCR.
  • Prezent cu un test negativ rapid antigen.

Spectatorii se pot prezenta la meciul România – Georgia atât cu biletul printat, cât și cu acesta în varianta electronică.

Aceștia trebuie să aibă asupra lor documentele care atestă vaccinarea / testarea COVID-19 conform regulilor de acces prezentate mai sus.