• Românul Benny Adegbuyi a câștigat meciul anului în kickboxing: l-a făcut KO pe Badr Hari.
  • Meciul anului în kickboxing a avut loc sâmbătă, în Olanda, în cadrul Galei Glory 76.
  • I-a avut în prim-plan pe românul Benny Adegbuyi, care se luptă cu legendarul Badr Hari.

UPDATE Românul Benny Adegbuyi a câștigat meciul anului în kickboxing în cadrul Galei Glory 76

Benny Adegbuyi a câștigat lupta la categoria grea prin KO. Badr Hari a pierdut meciul.

Benny Adegbuyi a scris pe Facebook despre victoria sa: „Ce noapte! E un moment la care am visat încă de acum 10 ani, când am urcat pentru prima dată în ring. Au fost mii de ore de antrenament, accidentări, sacrificii”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Meciul anului în kickboxing, între românul Benny Adegbuyi și legendarul Badr Hari

La cea mai spectaculoasă categorie a tuturor timpurilor – cea a greilor – se înfruntă, sâmbătă seara, legendarul Badr Hari şi românul Benny Adegbuyi.

Miza confruntării este obţinerea biletului de challenger pentru titlul mondial. Practic este o luptă între numerele 2 – Benny Adegbuyi, şi 3 – Badr Hari, în topul mondial.

Benny revine în confruntările din Glory dupa o victorie împotriva lui D’Angelo Marshall, precedată de înfrangerea în faţa lui Jamal Ben Saddik, în finala piramidei de 8 din cadrul turneului Glory 62, finală în care s-a calificat în aceeaşi seara cu două victorii împotriva lui Arkadiusz Wrzosek si Jahfarr Wilnis.

Palmaresul general în kickboxing al lui Adegbuyi este 34-6-0 (19 victorii prin KO).

În schimb marocanul Badr Hari este în postura luptătorului legendar dornic de răzbunare, deoarece a pierdut ultimele trei meciuri, două în faţa campionului Rico Verhoeven si unul în favoarea lui Hesdy Gerges.

De altfel, el este recent cooptat în Glory, având la activ doar cele 2 meciuri pierdute cu Verhoeven. În schimb are în spate un trecut glorios în K1, palmaresul său fiind mult mai impresionant: 106-14-0 (92 victorii prin KO).

Meciul a fost anunţat la jumătatea anului, însă în contextul pandemiei a suferit mai multe amânări.

Glory 76 e accesibil în sistem pay-per-view şi se desfăşoară de data aceasta fără spectatori, ceea ce e considerat de Benny Adegbuyi un avantaj în favoarea lui, deoarece Badr Hari are de fiecare dată suporteri mulţi şi gălăgioşi.