• În 2003 a devenit primul boxer de la categoria mijlocie care câștigă la supergrea în 106 ani
  • Roy Jones Jr. a devenit campion necontestat la categoria semigrea în 1999
  • Roy Jones Jr. și Mike Tyson vor boxa în Carson, California, pe 28 noiembrie

Roy Jones Jr. vrea să arate că este mai în formă decât Mike Tyson înaintea luptei dintre cei doi. Se antrenează ca în vremurile bune, când s-a transformat dintr-un boxer de categorie mijlocie într-unul de super-grea.

Vezi această postare pe Instagram

🔥Training camp with the 🐐 @royjonesjrofficial in Pittsburgh Pa at my World Class Boxing Gym Tune in November 28th! #tysonjones #trillervids #boxingworkout #boxingislife #boxingworkout #boxingfitness #boxingdrills #boxingfans #worldclassboxingchannel #worldclassboxinggym #tomyankellosworldclassboxinggym @trillervids @miketyson #tomyankello @tha_irv @coach_joe_d @titleboxing @dougwardofficial @edlatimore @paulp_32 @beavercountyauto @zhamilislamov @bigchief985 @teammezaclay @danny_bodish @verquan1 @harrison_axe @goatvonn @ianzuber221 @nico_mcdonald23 @nicoleisavage @fighthype @fighthubtv @boxingguru @boxingscene @matchroomboxing @toprank @espn @pbconfox @premierboxing @dazn_usa @hboboxing @secondsoutliveboxing @joerogan @showbizz_the_adult

O postare distribuită de Tom Yankello-Pro Boxing Coach (@tomyankelloboxing) pe

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ

Roy Jones este și mai proaspăt decât Iron Mike. S-a retras acum doi ani, după ce a luptat în ring aproape 30 de ani. Chiar și așa, Roy Jones este în gardă și se așteaptă la orice din partea fostului campion necontestat la categoria super-grea.

Înainte să părăsesc divizia supergrea, aș fi luptat cu Mike Tyson. A fost cel mai tânăr campion la supergrea din toate timpurile. Pentru mine, a fost unul dintre cei mai explozivi și spectaculoși tipi pe care ai vrea să-i vezi, pentru că nu știi niciodată ce va face”, a spus Roy Jones.